Scan360 logo
Scan360 vinder opgave for Guldborgsund Kommune

GULDBORGSUND KOMMUNE VÆLGER SCAN360 TIL OMFATTENDE PROJEKT

Guldborgsund Kommune har valgt Scan360 til omfattende scanning og BIM-projekt

Guldborgsund Kommune har tildelt Scan360 en betydelig kontrakt, der omfatter scanning af kommunens komplette bygningsmasse og konvertering til Building Information Modeling (BIM). Denne opgave som strækker sig ind i 2025, indebærer scanning af mere end 400.000 kvadratmeter.


For Scan360 markerer denne ordre en vigtig milepæl. Virksomheden, der specialiserer sig i avancerede scanningsteknologier og BIM-løsninger, har tidligere arbejdet med projekter af lignende karakter, men omfanget af dette projekt er særligt imponerende. Kontrakten understreger Scan360's evne til at håndtere store og komplekse opgaver inden for digital bygningsdokumentation og modelbaseret design.


Guldborgsund Kommune har besluttet at digitalisere deres bygningsmasse som led i en bredere strategi for at forbedre ejendomsforvaltningen og effektivisere driften.

Med BIM-modeller får kommunen en præcis og detaljeret digital repræsentation af alle deres bygninger. Dette vil ikke kun lette vedligeholdelse og renovering, men også muliggøre bedre planlægning og ressourcestyring.


Denne opgave understreger vigtigheden af innovative teknologier inden for bygningsforvaltning og viser, hvordan avancerede scanninger og digitale modeller kan revolutionere måden, vi tænker på og administrerer vores bygningsmasse. Med Scan360 i spidsen for projektet, kan Guldborgsund Kommune se frem til en mere effektiv og fremtidssikret ejendomsforvaltning.

Klar til samarbejde?

Send os en mail eller ring til os