Scan360 logo
Referencer

Referencer


Recover Skadeservice

Vi samarbejder med én af landets største skadeservicevirksomheder, hvor vi med kort varsel træder til og sikrer den omfangsrige skadedokumentation, når forsikringsselskabet ønsker det.


Vi sikrer dokumentation for skadens omfang og løsøre, og medvirker også en hurtigere genopbygning, da materialet videresendes til de entreprenører der skal genopbygge ejendommen. På denne måde kan de sidde på deres kontor og foretage gennemgang, lave opmåling etc. 
Dette begrænser behovet for fysiske besøg på stedet.


Grundet kundens beskyttede privatlivsret, kan vi naturligvis ikke dele eksempler på skademateriele.

Se nogle af vores udførte opgaver

Brøndby Idrætsefterskole


Alle potentialer kan nå nye højder med den rette indsats. På BIE ved de præcis, hvordan du kan nå dine mål og måske endda gøre din sport til en levevej. Vi kan se dine udviklingsmuligheder – både som menneske og som sportsudøver – og vi kender vejen frem mod succes.

Men det starter med dig selv. Det er dig, der skal komme med den stærke vilje, de store ambitioner og det høje engagement. Vi er selvfølgelig med dig hele vejen og lægger sammen med dig personlige planer, som bringer dig tættere på dine mål dag for dag.


Læs mere

Boligsalg


På skønne Falster finder ligger der  et kæmpe sommerhusområde. Ejeren ønskede at prøve noget nyt hvad angår boligsalg, og bestilte denne virtuelle fremvisning af boligen.

Nykøbing FC's VIP-lounge


NFC's samlingssted for partnere ved hjemmekampe er den hyggelige MSE-lounge, som foruden at bruges ved førkampsarrangementer, også bruges til foredrag, festlokaler og meget andet.Klar til samarbejde?

Send os en mail eller ring til os