Scan360 logo

Salg og udlejning af ejendomme

Uanset om du er ejendomsmægler eller -administrator, kan vores virtuelle 3D Matterport-scanninger øge provisionen og nå ud til et bredere publikum.

Det starter online

Enhver søgning efter drømmeboligen starter online

Scan360 tilbyder virtuelle fremvisninger til ejendomsmæglere og -administratorer, der ønsker at øge deres online tilstedeværelse og give et godt førstehåndsindtryk af ejendomme som enten er til salg eller udlejnng.


Vi ved at enhver søgning starter online, og vores 3D Matterport-scanninger hjælper med at fange potentielle køberes/lejeres interesse, ved at give dem mulighed for at udforske ejendommen virtuelt.

Giv de ejendomssøgende den bedste oplevelse ved at præsentere ejendommen på en interaktiv og engagerende måde.

Tid er penge

Fremtidens sælgere og købere

Millenium-generationen, også kaldet generation Z, forlanger smarte værktøjer

Hos Scan360 er vi opmærksomme på, at 2 ud af 3 fra Millennium-generationen målrettet søger ejendomsmæglere, der kan tilbyde virtuelle fremvisninger.


Med vores avancerede teknologi og ekspertise kan vi hjælpe dig med at imødekomme denne efterspørgsel, og give dine potentielle købere en interaktiv og realistisk oplevelse af ejendommen som et godt førstehåndsindtryk.

Derudover styrker en Matterport-scanning deres engagement i bæredygtighed, hvilket er et stadig større fokus for generationen.

Tid er penge
Boligjagten starter online

Tid er penge

Brug kun tid på fremvisninger for potentielle kunder

Vi ved det - tid er penge og det handler om at bruge den bedst muligt.


Tilbyder du som ejendomsmægler eller -administrator en virtuel gennemgang af ejendommen, sikrer du at dem der ønsker en fysisk fremvisning,
også er oprigtigt interesserede.


En Matterport-scanning hjælper således ejendomsmæglere og -administratorer med at tiltrække potentielle købere/lejere, ved at give dem mulighed for at udforske ejendommen online i en imponerende, interaktiv 3D-visning

Med Scan360's Matterport-scanning, hjælper vi dig i krydsfeltet mellem fremtidens købere og sælgere

Fraflyttet ejendom?

Intet problem - vi møblerer nemt og hurtigt

Med vores  Matterport-scanning, kan ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer nu tilbyde potentielt interesserede, et realistisk indtryk af en ejendom.


Vi kan placere virtuelle møbler i en tom ejendom for at gøre den mere indbydende og hjælpe køberne med at forestille sig, hvordan det ville være at bo der. 


Vores Matterport-scanning gør det muligt for potentielle købere eller lejere at interagere med de virtuelt indrettede rum og udforske dem fra forskellige vinkler, hvilket skaber en engagerende og interaktiv oplevelse.

Dette kan øge interessen for ejendommen og hjælpe med at trække flere potentielle købere eller lejere til. Samlet set gør vores Matterport-scanning virtual staging til en kraftfuld og imponerende måde at præsentere ejendomme på.

Jeg er klar - er du?

unsplash